Nyheder
Maskeringstape til termisk sprøjtning
Weartec har fået forhandlingen af maskineringstape på det skandinaviske marked. Produktsortimentet indeholder maskineringstape til stort set alle typer termisk sprøjtning - HVOF, plasma, ArcSparay og flammesprøjtning med tråd eller pulver.
>>>
Bedste kreditværdighed
Weartec har opnået scoren "Bedste kreditværdighed" hos Experian
>>>
Ny Hjemmeside
I forindelse med udvidelse af vore aktiviteter, har Weartec fået udarbejdet en ny hjemmeside, hvorpå vi løbende vil informere om bl.a. nye tiltag.

Produkter og tilsatsmaterialer

Der findes rigtig mange forskellige slidfænomener, og påvirkningen af vitale maskindele er ofte en kombination af flere forhold. Eksempelvis kan adhesion optræde sammen med korrosion, eller erosion sammen med høj driftstemperatur – mulighederne er utallige.

For at imødegå påvirkningerne optimalt skelner man mellem en række forskellige tilsatsmaterialer, som i vid udstrækning er baseret på Fe, Ni eller Co. Den individuelle slidsituation afgør, hvilken matrix tilsatsmaterialet skal baseres på. Alle tre typer har stor affinitet til andre metalliske grundstoffer, men Ni og Co adskiller sig positivt med en stor resistens, når applikationen er udsat for korrosion og/eller høj driftstemperatur.
Ved at tilsætte karbider af variabel karakter og størrelse kan man samtidig opnå erosions- eller abrasionsresistente egenskaber.