Nyheder
Maskeringstape til termisk sprøjtning
Weartec har fået forhandlingen af maskineringstape på det skandinaviske marked. Produktsortimentet indeholder maskineringstape til stort set alle typer termisk sprøjtning - HVOF, plasma, ArcSparay og flammesprøjtning med tråd eller pulver.
>>>
Bedste kreditværdighed
Weartec har opnået scoren "Bedste kreditværdighed" hos Experian
>>>
Ny Hjemmeside
I forindelse med udvidelse af vore aktiviteter, har Weartec fået udarbejdet en ny hjemmeside, hvorpå vi løbende vil informere om bl.a. nye tiltag.

Aktiviteter

Der kan naturligvis være flere årsager til, at behovet for coating opstår. Det kan være en akut opstået situation med et nedbrud, som medfører driftsstop og store økonomiske omkostninger, eller det kan være ønsket om at forlænge standtiden for vitale maskindele med en præventiv belægning. 
Er applikationen udsat for et seriøst slid på en mindre del af en større maskindel, kan man med fordel fokusere på at forhindre eller nedsætte påvirkningen på dette sted og herved opnå umiddelbare besparelser i form af billigere basismateriale og en markant længere levetid for komponenten.
Vi dækker et stort aktivitetsområde og kan levere tilsatsmaterialer til hele spektret indenfor termisk sprøjtning og svejsning.
Er der behov for assistance til demontering af beskadiget dele og montering af renoverede dele, kan vi og vore samarbejdspartnere tilbyde vor hjælp i en totalløsning.