Nyheder
Maskeringstape til termisk sprøjtning
Weartec har fået forhandlingen af maskineringstape på det skandinaviske marked. Produktsortimentet indeholder maskineringstape til stort set alle typer termisk sprøjtning - HVOF, plasma, ArcSparay og flammesprøjtning med tråd eller pulver.
>>>
Bedste kreditværdighed
Weartec har opnået scoren "Bedste kreditværdighed" hos Experian
>>>
Ny Hjemmeside
I forindelse med udvidelse af vore aktiviteter, har Weartec fået udarbejdet en ny hjemmeside, hvorpå vi løbende vil informere om bl.a. nye tiltag.

Samarbejdspartnere

Weartec samarbejder med en række virksomheder, som alle er specialister indenfor deres specifikke område. På den måde er vi i stand til at opfylde vore kunders stærkt variable behov og kan, om nødvendigt, træde til med en totalløsning, hvor vi håndterer hele processen fra demontering, coating, efterbearbejdning og montage af belagt komponent. Alt kan dokumenteres efter ønske og behov med målerapporter og materialecertifikater.
Vore erfarne samarbejdspartnere repræsenterer den absolut bedste og nyeste belægningsteknologi i Skandinavien, og vi vil være i stand til at vælge optimal løsning til den individuelle opgave. Vi henvender os naturligvis også til OEM, men er der et ønske om det, henviser vi meget gerne til kvalificeret belægningsassistance.
Vi har konstateret et voksende behov fra vore kunders side om at indgå i en totalløsning. Vor samarbejdspartner AGJ A/S er et smede-, ingeniør- og maskinfirma, som har specialiseret sig i komplekse tekniske løsninger til en bred vifte af europæisk industri – få evt. yderligere detaljeret information på www.agj-smed.dk
AGJ A/S har en mangeårig koordinerende erfaring i et tværfagligt samarbejde og kan fremvise en særdeles kompetent referenceliste.

Vore samarbejdspartnere råder over den nyeste teknologi indenfor belægningsudstyr til termisk sprøjtning:

Flammesprøjtning med pulver.
Acetylen + oxygen.
Metalliske og keramiske legeringer.
Glimrende all round kvalitet.

Flammesprøjtning med tråd.
Acetylen + oxygen.
Metalliske legeringer.
Glimrende all round kvalitet.

Arc spray med tråd.
Lysbue.
Metalliske legeringer.
God kvalitet.

PTA  Plasma Transferred Arc. Pulver.
Inaktiv gasart. Lysbue 15-20.000 grd. C.
Metalliske legeringer.
Pulversvejseteknologi af høj kvalitet.

Plasma spray. Pulver.
Inaktiv gasart. Lysbue 15-20.000 grd. C.
Metalliske + keramiske legeringer. Karbider.
Belægning af en tæt og høj kvalitet.

HVOF High Velociy Oxygen Fuel. Pulver.
Oxygen, kerosene, acetylene, propylene.
Stor partikelhastighed.
Metalliske karbidholdige legeringer.
Belægning af en tæt og høj kvalitet.