Nyheder
Maskeringstape til termisk sprøjtning
Weartec har fået forhandlingen af maskineringstape på det skandinaviske marked. Produktsortimentet indeholder maskineringstape til stort set alle typer termisk sprøjtning - HVOF, plasma, ArcSparay og flammesprøjtning med tråd eller pulver.
>>>
Bedste kreditværdighed
Weartec har opnået scoren "Bedste kreditværdighed" hos Experian
>>>
Ny Hjemmeside
I forindelse med udvidelse af vore aktiviteter, har Weartec fået udarbejdet en ny hjemmeside, hvorpå vi løbende vil informere om bl.a. nye tiltag.

Velkommen til Weartec

Weartec er et dansk handels- og ingeniørfirma med speciale indenfor belægning og coating af vitale maskindele til et bredt spektrum af industrien.

Vores tilsatsmaterialer er blandt de absolut førende indenfor området, og vi leverer optimale løsninger, uanset om det drejer sig om reparation eller præventive belægninger med svejsning eller termisk sprøjtning med tråd eller pulver.

Vi deltager gerne aktivt i hele procesforløbet med at identificere slidfænomenet, foreslå velegnet belægningstype og –metode, beregne materialeforbrug og evt. henvise til kvalificeret samarbejdspartner for udførelsen af den praktiske del af opgaven, hvis man ikke selv er i stand til at gennemføre denne del af processen.